Schrijf u in voor het GRATIS GD&A Webinar: Een patrimoniumanalyse als rode draad voor het patrimoniumbeleid van uw bestuur

7 oktober 2024

Ontdek de kracht van multidisciplinaire patrimoniumanalyse in onze gratis webinar!
Is uw bestuur klaar voor strategisch patrimoniumbeheer?

Bij GD&A Advocaten nodigen we u uit voor een exclusieve webinar waarin we het innovatieve concept van een multidisciplinaire patrimoniumanalyse presenteren. Dit gaat verder dan enkel vergunningenbeleid of gemeentelijke ruimtelijke structuurplannen. Het draait om hoe uw bestuur haar eigen patrimonium beheert, vaak bestaande uit tientallen onroerende goederen.

Veel besturen missen een consistente, onderbouwde strategie die verschillende legislaturen kan overbruggen. Ondertussen vragen maatschappelijke uitdagingen zoals duurzaamheid, betaalbaarheid, efficiënte ondersteuning van het verenigingsleven, multi-gebruik en kernverdichting om dringende oplossingen.

Daarom hebben wij de patrimoniumanalyse ontwikkeld, een concept dat:
- Concrete projecten en toekomstvisies identificeert binnen clusters zoals sport, dienstverlening, verenigingen en zorg, inclusief een stappenplan;
- Samenwerkingen met kerkfabrieken, verenigingen, private spelers en intergemeentelijke partners in kaart brengt;
- De financiële implicaties analyseert en afweegt, met projecties op de meerjarenplanningen.

Met deze analyse bieden wij een blauwdruk voor 2024-2050 én een visie voor 2050, uiteraard in samenspraak met uw bestuur en met ruimte voor aanpassingen door de tijd heen.

Tijdens de webinar krijgt u een eerste kennismaking met dit concept, geïllustreerd met referentieprojecten en de aandachtspunten en valkuilen die we hebben geïdentificeerd.

Na de webinar bieden wij u de mogelijkheid om vrijblijvend één-op-één te bespreken hoe dit concept kan worden toegepast op uw specifieke situatie.

Mis deze kans niet! Schrijf u vandaag nog in voor onze gratis webinar en ontdek hoe u uw patrimonium strategisch kunt beheren.

Hier inschrijven

Wanneer: 04/12/2024

Tijdstip: van 10u00 tot 11u00

Doelgroep: Dit webinar is exclusief voorbehouden aan medewerkers en mandatarissen van overheden, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en andere publieke instanties (kerkbesturen,...).

Prijs: gratis

Spreker: Willem Mariën

Enkele tips
- Open de link naar het webinar best met Google Chrome of Mozilla Firefox.
- Start het webinar door op de start knop te klikken zodra die verschijnt.
- Stel (technische) vragen via de privé-chat (rechts in beeld).